Kosmetika pro intimní partie

Intimní hygiena hraje v životě žen každé věkové kategorie velkou roli. Ovlivňuje totiž značnou část jejich života týkající se zdraví, ale i partnerských vztahů.

Těhotná žena si zaslouží kvalitní přírodní kosmetiku

 

Kosmetika Helan je 100% přírodní kosmetikou vyráběnou již od roku 1976 v Itálii. Tato kosmetika je vhodná opravdu pro každého. V naší nabídce naleznete kosmetické přípravky pro ženy, muže i děti, ale také speciální kosmetiku pro těhotné a kojící ženy.

Voňavé dárky HELAN

Hledáte originální dárek pro své blízké, rodinu nebo přátele? Máme pro vás tip na voňavý dárek nejen pro maminku, tchýni, kolegyni nebo kamarádku. Vhodným dárkem je parfemovaná kosmetika nebo interiérové vůně italské přírodní kosmetiky od společnosti HELAN.

Zdravé opalování s kosmetikou HELAN

Čas slunění přichází, a proto je velmi důležité zamyslet se, jak budeme chránit nejen svou pokožku, ale také pokožku našich nejmenších.
Pleť malých dětí je velice citlivá a její vývoj je ukončen přibližně ve třech letech.

Uzdravte své poškozené vlasy

Jsou vaše vlasy poškozené a nutně potřebují péči, kterou si zaslouží? Jestliže vám záleží nejen na kvalitě kosmetiky, ale také na ekologii, pak zvolte italskou přírodní kosmetiku HELAN. Vlasová kosmetika HELAN je certifikovaná bio kosmetika.

Boj s komáry vyřeší přírodní repelent

Nezadržitelně se blíží období komárů a jiného bodavého hmyzu, který nám znepříjemňuje pobyt venku. Existuje několik možností, jak předcházet bodnutí, případně zmírnit následky po bodnutí hmyzem.

Správná kosmetika pro intimní hygienu

Velký význam v životě žen všech věkových kategorií má intimní hygiena. Má totiž vliv na mnoho oblastí života od zdraví, přes pocit čistoty až po partnerskou oblast, kde je hygiena velmi důležitá.