Proč používat pleťové sérum?

Snad každou praktickou ženu napadne otázka, proč nestačí hydratační krém? Odpověď je jednoduchá. Pleťové sérum dodá naší pokožce větší procento aktivních látek a působí v jejich hlubších vrstvách.

Nezapomínejte na svou pleť na cestách

Letní sezóna je v plném proudu a snad každý odjíždí na vytouženou dovolenou. Ani zde bychom však neměli opomíjet péči o naši pleť. Bohužel v cestovních zavazadlech není mnohdy příliš prostoru na všechnu kosmetiku, kterou používáme.

Pečujte o oční okolí a budete vypadat mladší

Věnujete své pleti dostatečnou péči, ale okolí vašich očí trochu zanedbáváte? Doporučujeme to nedělat. Pokožka kolem očí je velmi citlivá a jemná, a proto potřebuje extra péči. Ale jakmile začnete pečovat o okolí vašich očí, jistě brzy poznáte rozdíl.

Účinný boj proti vráskám, začněte s prevencí včas

Prevence vzniku vrásek není nikdy dost a asi žádnou ženu nenechává v klidu. Každá žena se se svými vráskami vyrovnává jinak, jedna lépe, druhá hůře. Nicméně při pohledu do zrcadla si můžeme uvědomit, jak náš čas rychle běží.

Zrůžovění obličeje a pupínky? Může to být růžovka.

Onemocnění růžovka, neboli Rosacea, je poměrně častá chronická dermatóza podobná akné. K jejím projevům patří nevzhledné zanícení kůže v obličeji, které způsobuje jeho zrůžovění. Její příčiny však nejsou zcela jasné.

Na vlasy s dostupnými potravinami a přírodní kosmetikou

Věděla jste, že běžně dostupné potraviny, které máte doma, můžete používat na mytí vašich vlasů? Patří k nim vajíčka, med, pivo nebo cibule. Všechny tyto potraviny patřili do běžné kosmetické výbavy našich prababiček.