kosmetika na opalování HELAN

Přírodní kosmetika na opalování HELAN

Letní měsíce a slunění jsou v plném proudu. Došla vám vaše oblíbená kosmetika na opalování a vy přemýšlíte, jestli se raději poohlédnout po něčem na přírodní bázi?

Proč používat pleťové sérum?

Snad každou praktickou ženu napadne otázka, proč nestačí hydratační krém? Odpověď je jednoduchá. Pleťové sérum dodá naší pokožce větší procento aktivních látek a působí v jejich hlubších vrstvách.

Nezapomínejte na svou pleť na cestách

Letní sezóna je v plném proudu a snad každý odjíždí na vytouženou dovolenou. Ani zde bychom však neměli opomíjet péči o naši pleť. Bohužel v cestovních zavazadlech není mnohdy příliš prostoru na všechnu kosmetiku, kterou používáme.

Pečujte o oční okolí a budete vypadat mladší

Věnujete své pleti dostatečnou péči, ale okolí vašich očí trochu zanedbáváte? Doporučujeme to nedělat. Pokožka kolem očí je velmi citlivá a jemná, a proto potřebuje extra péči. Ale jakmile začnete pečovat o okolí vašich očí, jistě brzy poznáte rozdíl.

Účinný boj proti vráskám, začněte s prevencí včas

Prevence vzniku vrásek není nikdy dost a asi žádnou ženu nenechává v klidu. Každá žena se se svými vráskami vyrovnává jinak, jedna lépe, druhá hůře. Nicméně při pohledu do zrcadla si můžeme uvědomit, jak náš čas rychle běží.