Kosmetika na rozšířené žilky

Drobnou, leč viditelnou vadou na kráse trpí mnoho žen ve věku kolem čtyřicítky. Kolem nosu jim totiž praskají cévky a i když se nadmíru snaží, například úpravou stravy, není možné praskání žilek zastavit a už vůbec ne odstranit.

Kosmetika pro intimní hygienu HELAN

Není mýdlo jako mýdlo. Trápí vás časté intimní problémy v oblasti intimní hygieny nebo se jen zajímáte o lepší mýdlo? Ať už je váš důvod jakýkoliv, pak je výběr správného intimního mýdla velmi důležitý.

Dárky pro muže z pánské kosmetiky HELAN

V posledních mnoha letech se o svou pleť začíná zajímat mnohem více mužů než v minulosti. Důvodů je hned několik. Nás ženy tento zájem velmi těší, protože není nic lepšího než upravený a voňavý muže.

Inspirace na Vánoční dárky pro celou rodinu

Vánoce se pomalu ale jistě blíží. Už za pár týdnu se budeme těšit z krásně prostřené sváteční tabule, dobrého jídla a rozbalování vánočních dárků. Čím ale potěšit své blízké? Máme pro vás několik tipů, jak si zjednodušit vybírání a nakupování dárků.

Šampóny bez chemie HELAN

Záleží vám na sobě samotné a chcete používat jen kvalitní kosmetiku? Věřte, že vaše celé tělo ocení přírodní kosmetiku, která je bez chemie.

Přírodní kosmetika pro těhotné HELAN

Jste v radostném očekávání a chcete dělat pro svou pokožku v těhotenství maximum? V těhotenství je potřeba se starat o pokožku více než kdy jindy, proto si zvolte opravdu kvalitní kosmetiku a nejlépe kosmetiku právě pro těhotné!

Pleťová kosmetika HELAN s kyselinou hyaluronovou

Jistě jste nejednou slyšeli, že kyselina hyaluronová je elixírem mládí a kosmetika, která ji obsahuje má blahodárné účinky na vaši pleť. Ano, tato informace je pravdivá. Jestliže si ještě navíc vyberete přírodní pleťovou kosmetiku, máte vyhráno.